Accident grav pe o sosea din Timis, un mort si doi raniti. A fost chemat elicopterul SMURD

TIMISOARA. Grav accident de circulatie, marti dimineata, pe soseaua Lugoj – Deva. O masina si un autotren s-au izbit violent.

CITESTE SI: Cea mai scumpa bucata de autostrada din Romania, in Timis, de 300 de milioane de euro pentru nici 10 km, nicio sansa sa fie gata mai devreme de 2023. Anuntul CNAIR 

Accidentul s-a petrecut in localitatea Cosevita de pe DN68A, dupa ce soferul masinii a patruns pe contrasens.

In urma impactului, un barbat de 40 de ani, pasager in autoturism, a murit, iar soferul si un al doilea pasager au fost raniti

La locul accidentului au intervenit rapid pompierii, un echipaj SMURD si doua echipaje ale Ambulantei. A fost chemat in ajutor si elicopterul SMURD.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Un autoturism condus de un bărbat, de 38 de ani, ce se deplasa către Deva a pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un tir condus de un bărbat de 32 de ani. În urma impactului, conducătorul auto și pasagerul, de 22 de ani, au suferit vătămări corporale,iar celălalt pasager de 40 de ani a decedat. In cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. panta, linie continua, curba,