Timisoara, pe principalul culoar de tranzit al marfurilor din Uniunea Europeana catre exterior, in plina pandemie de coronavirus. Foto

Romania a stabilit mai multe culoare de tranzit pe care operatorii de transport marfa le pot folosi sa ajunga din tarile Uniunii Europene in cele care nu fac parte din UE.

CITESTE SI: Amenzi de peste 8.000 de lei pentru cei care nu au respectat carantina sau izolarea in Timisoara sau in judet 

Acestea au fost stabilite in urma discutiilor avute de Ministrul Transporturilor si Ministrul Afacerilor Interne cu oficialii europeni. Pe principalul culoar de tranzit se afla si Timisoara. Acesta porneste de la Nadlac si ajunge la iesirea din tara catre Bulgaria, la Giurgiu.

Iata traseul complet al culoarului 1: Nadlac (punct trecere frontiera) –Arad – Timisoara – Lugoj- Ilia – Deva – Simeria – Sebes -Sibiu- Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucuresti – Giurgiu (punct trecere frontiera)

Au fost stabilite culoare de tranzit catre toate tarile vecine, din mai multe puncte de trecere a frontierei.

AICI puteti vedea lista completa a culoarelor de tranzit pentru transportul de marfa.

UPDATE: Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor a actualizat harta culoarelor de tranzit in Romania si in prezent pe aceasta pot fi gasite benzinariile de pe diferitele trasee, refugiile si parcarile sau spatiile de servicii de pe autostrazi.

Harta actualizata o puteti gasi AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.