Anunt de ultima ora despre tanarul din Gorj depistat cu coronavirus. Concluziile medicilor

La o zi dupa ce primul test pentru coronavirus in cazul tanarului din Gorj a fost unul negativ, medicii l-au facut si pe cel de-al doilea.

CITESTE SI: Alerta de coronavirus pe Aeroportul Timisoara. Pacienta luata cu izoleta de la avion. Foto si video

Si rezultatul celui de-al doilea test a fost tot unul negativ, astfel ca barbatul in varsta de 25 de ani va putea parasi luni spitalul Matei Bals, scrie romaniatv.net.

Urmare a acestui rezultat, pacientul este considerat vindecat si poate fi externat. Amintim ca testarea de astazi este a doua care are rezultat negativ, primul test care a aratat ca barbatul nu mai este purtator al virusului fiind facut ieri, 28 februarie. Barbatul a fost depistat pozitiv cu virusul COVID-19 (coronavirus) in data de 26 februarie.

Familia barbatului ramane in continuare in izolare la domiciliu pana la implinirea perioadei de incubatie a virusului, de 14 zile.

Pana astazi, 29 februarie, la nivel national, in 3 dintre cele 5 centre de testare, au fost analizate probe de la 351 de persoane pentru care existau suspiciuni ca ar fi putut contracta virusul COVID-19 (coronavirus).

Analizele au fost efectuate in centrele de la Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca.

Dintre acestea, dupa cum am facut public deja pana la acest moment, 3 au iesit pozitive. Restul de 348 fiind negative„, se arata intr-un comunicat oficial.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.