Accident feroviar in Timis. Masina spulberata de tren. Video

TIMISOARA. Accident de tren in judetul Timis, luni seara. O masina a fost izbita de tren, iar soferul a ramas incarcerat intre fiarele contorsionate ale masinii.

CITESTE SI: 14 copii la spital, dupa ce in scoala in care invata s-au facut dezinsectia si deratizarea

Accidentul s-a petrecut in jurul orei 19.00, atunci cand un sofer s-a avantat pe liniile de cale ferata din comuna Boldur, fara sa se asigure. A fost insa surprins si lovit in plin de tren.

In urma impactului, iar cei doi barbati care se aflau in autoturism, de 29 si 35 de ani, au avut nevoie de ajutorul  pompierilor pentru a putea iesi din masina.

”Am fost anuntati despre un accident feroviar, in zona garii Boldur, intre trenul IR1838, Timisoara-Iasi si un autoturism.  Forte ISU TIMIS intervin cu o autospeciala de prima interventie, o autospeciala de Descarcerare,1 SMURD,9 subofiteri”, transmit reprezentantii ISU Timis.

Cei doi barbati, italieni, au fost predati medicilor de la SMURD si Serviciul Judetean de Ambulanta in stare de soc.

UPDATE: Circulatia feroviara este blocata, dupa ce locomotiva trenului a fost serios avariata, in urma impactului. In garnitura se afla aproximativ 100 de oameni, care asteapta ca o alta locomotiva sa ajunga la locul accidentului, pentru a repune trenul in miscare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.