Grav accident feroviar. Masina spulberata de tren

Grav accident de circulatie, vineri la amiaza. O masina a fost lovita in plin de un tren Regio, in Arad.

CITESTE SI: Accident violent pe soseaua Timisoara – Buzias. Sofer incarcerat, dupa ce a izbit un copac si s-a dat peste cap cu masina. Foto 

Masina s-a facut praf si a ramas blocata sub locomotiva garniturii

La locul accidentului au intervenit pompierii, echipaje SMURD si autospeciale de descarcerare.

„Victima constienta are traumatisme la fata si i se acorda ingrijiri medicale de catre SMURD, iar cea inconstienta (posibil decedata) este incarcerata, masina este prinsa sub locomotivă. Echipajul pentru descarcerare actioneaza pentru extragerea victimei”, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Arad, citat de Newsar.ro.

Trenul implicat in accident circula intre Arad si Sannicolau Mare. In urma impactului, calea ferata este blocata.

UPDATE: Soferul masinii lovita de tren a murit

Astazi, in jurul orei 12, un barbat a condus un autoturism pe un drum tehnologic (neincadrat in categoria drumurilor publice), si in timp ce traversa calea ferata fara sa se asigure, la km 2+400m (intersectia caii ferate Arad – Sannicolau Mare), autovehiculul a fost acrosat de trenul IR 16171, care se deplasa in directia Periam. In urma impactului, a rezultat decesul conducatorului auto, o persoana de sex feminin din autoturism fiind transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad.

In momentul impactului, in tren se aflau 23 de oameni. Acestia au fost preluati de microbuzele ISU Arad.

Sursa foto: Specialarad.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.