Tragedie in Spania. Un roman a murit si alti 8 sunt raniti, dupa un grav accident

Un roman si-a pierdut viata, iar alti 8 au fost raniti, dupa ce furgoneta in care se aflau a fost lovita in plin de un camion. Totul s-a intamplat pe autostrada, in apropiere de orasul Villafranca de los Barros.

CITESTE SI: Accident violent pe soseaua Timisoara – Buzias. Sofer incarcerat, dupa ce a izbit un copac si s-a dat peste cap cu masina. Foto 

Accidentul s-a produs in jurul orei cinci dimineata, cand utilitara in care se aflau romanii, stationata pe marginea drumului, a fost izbita de camion.

Toate victimele sunt barbati intre 17 si 40 de ani. Ranitii au fost internati la spitale din Merida, Tierra de Barros şi Zafra, noteaza stirileprotv.ro.

Evenimentul este in curs de investigare, iar autoritatile incearca acum sa afle cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.