Fiul lui Sile Camataru, retinut, din nou. Recent a fost prins cu focuri de arma, dupa ce a injunghiat un tanar din Timisoara

TIMISOARA. Fiul lui Sile Camataru, eliberat recent la Timisoara, nu se-astampara. Politistii au oprit vineri o masina in trafic, iar in urma controlului s-a stabilit ca soferul, de 32 de ani, din Bucuresti, conducea, desi avea carnetul suspendat.

Totodata, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, insa a refuzat sa ii fie prelevate probe de sange.

Totul s-a intamplat in localitatea Ganeasa din Olt.

Au fost intocmite acte procedurale sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara a poseda permis de conducere si refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Barbatul a fost retinut pentru o perioada de 24 ore, fiind introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva a IPJ Olt”, spun politistii.

Potrivit unor surse citate de G4Media, barbatul de 32 de ani este Albert-Florian Balint, fiul lui Sile Camataru, care conducea un BMW X5.

Acesta a mai fost retinut la inceputul lunii, in Bucuresti, dupa ce politistii au tras mai multe focuri de arma. Barbatul era cautat dupa ce injunghiase un tanar in fata unui club de manele din Timisoara, apoi a fugit.

Tanarul bause si a vrut sa intre in club, insa a fost oprit de administratoarea localului, care era iubita lui Albert Florian Balint. Acesta din urma a iesit din club si l-a injunghiat pe tanarul recalcitrant. Ranitul s-a urcat intr-un taxi si a ajuns la Spitalul Municipal, la urgente, dupa ce i s-a facut rau. Ulterior, tanarul care fusese ranit de Balint a fost ridicat de politisti si cercetat intr-un dosar de trafic de droguri si camatarie alaturi de Lucian Boncu, un cunoscut al lumii interlope din Timisoara.

Dupa ce a fost prins in Bucuresti, pentru injunghierea tanarului, Balint a fost adus la Timisoara si retinut 24 de ore, insa apoi a fost eliberat, deoarece victima sa si-a retras plangerea.

CITESTE SI: Atac la un club din Timisoara. Tanar injunghiat de fiul lui Sile Camataru 

CITESTE SI: ‘Nu m-am ascuns’. Ce spune fiul lui Sile Camataru, prins cu focuri de arma si adus la Timisoara, la doua luni dupa ce a injunghiat un tanar intr-un club. Video 

CITESTE SI: Tanarul injunghiat de fiul lui Sile Camataru, ridicat in dosarul de trafic de cocaina, adus iarasi la DIICOT Timisoara intr-un nou dosar, impreuna cu mai multi arestati in primul caz. Acum sunt acuzati de infractiuni cu violenta. Video 

CITESTE SI: Tanarul injunghiat de fiul lui Sile Camataru la Timisoara, ‘saltat’ de mascati, dupa o serie de perchezitii facute la traficanti de droguri 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.