Crima care a ingrozit Timisoara. Barbatul care si-a ucis mama sub ochii sotiei si ai fiicei sale a fost arestat

TIMISOARA. Trimis dupa gratii pentru urmatoarele 30 de zile. Aceasta a fost decizia judecatorilor de la Tribunalul Timis in privinta barbatului care si-a omorat mama in urma cu doua seri intr-un apartament din Timisoara. Magistratii l-au arestat preventiv, iar ancheta procurorilor continua. Barbatul e cercetat pentru violenta in familie (omor asupra unui membru al familiei).

CITESTE SI: Crima care a zguduit Romania. Ucigasul sotilor pe care i-a zdrobit in bataie in parcul din Faget, trimis in judecata la Tribunalul Timis. Video 

Va reamintim, scene teribile s-au derulat, marti seara, intr-un bloc din zona Sagului, unde barbatul si-a injunghiat mama de mai multe ori cu cutitul in fata sotiei si a fiicei sale.

Totul s-a intamplat pe strada Iris. Barbatul in varsta de 51 de ani venise recent de la munca din Germania sa petreaca sarbatorile in sanul familiei. La un moment dat, omul a inceput sa se certe cu sotia, in timp ce in casa se afla si fiica lor, de numai 15 ani. Cand acesta a devenit violent, cele doua s-au inchis intr-una dintre camere. Adolescenta a pus mana pe telefon si si-a sunat bunica, mama barbatului, care locuia intr-un bloc din apropiere, pentru ca aceasta sa vina si sa ii linisteasca pe parintii ei.

Batrana in varsta de 74 de ani a intrat in apartament, iar in acel moment fiul ei s-a naspustit cu furie asupra sa si a injunghiat-o de mai multe ori cu un cutit cu lama de 25 de centimetri, in abdomen si in spate.

Sotia barbatului a inceput sa tipe si sa strige dupa ajutor, in timp ce fiica acestuia a sunat la 112 si i-a spus operatorului ca tatal ei vrea sa le ucida pe ea si pe mama. La fata locului au ajuns rapid jandarmi, politisti, echipaje SMURD, dar si criminalistii.

Batrana injunghiata a fost preluata in stare critica de medici si transportata la spital. In ciuda eforturilor doctorilor de a-i salva  viata, femeia s-a stins.

Barbatul este cunoscut cu probleme psihice, iar in momentul crimei se afla sub influenta alcoolului.

S-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că, în data de 17.12.2019, în jurul orei 18.00, fiind sub influența băuturilor alcoolice și în contextul unui conflict verbal avut cu soția sa, în timp ce se afla la locuința sa din Municipiul Timișoara, acesta a lovit cu cuțitul pe mama sa, care intervenise să aplaneze conflictul, aplicându-i acesteia mai multe lovituri în zona toracică și abdominală. Victima a fost transportată de urgență la spital, însă a decedat la scurt timp. În data de 18.12.2019, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile„, transmit reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.