Accident mortal pe o sosea din Banat. Masina izbita violent de un tir. Foto

Accident grav pe Drumul National 6, joi dimineata. Un tir si un autoturism s-au izbit puternic, iar in urma impactului, soferul masinii a murit.

CITESTE SI: Arest la domiciliu pentru patronul firmei care a facut deratizarea in Blocul Mortii din Timisoara, unde au pierit 2 copii si o mama 

Accidentul s-a petrecut in apropiere de Baile Herculane. Ciocnirea a fost intr-atat de puternica incat cele doua autovehicole au ajuns pe campul din vecinatatea soselei.

Au intervenit rapid pompierii, echipaje SMURD si ale Ambulantei. Soferul autotrenului a suferit rani superficiale si nu a fost nevoie de transportarea lui la spital. Pentru conducatorul autoturismului, care era singur in masina, insa, medicii n-au mai putut face nimic.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie cine se face vinovat de producerea tragediei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.