Incident la un parc de distractii din Timisoara. A intervenit SMURD-ul. Foto si video

TIMISOARA. Momente de panica, duminica seara, la un parc de disctractii organizat in parcarea unui centru comercial din zona Sagului din Timisoara.

CITESTE SI: Accident langa Timisoara. Masina rasturnata, un om a murit, alti 3, intre care doi copii, sunt grav raniti. Foto si video 

O femeie de 53 de ani a lesinat, dupa ce s-ar fi lovit in timpul unei ture in caruselul de tip ciocan. Femeia se pare nu a reusit sa isi inchida centura individuala de siguranta inainte de pornire. Ea se afla in parcul de distractii cu copiii si sotul, care au observat ce se intampla si au inceput sa strige la operator. Acesta insa nu i-a auzit si a pornit aparatul.

Femeia si-a pierdut cunostinta, insa, nu avea cum sa se prabuseasca din masinarie, intrucat aceasta este prevazuta cu un grilaj metalic. Jocul a fost in cele din urma oprit, iar imediat a fost chemata o ambulanta SMURD.

Medicii au verificat starea de sanatate a femei, care nu a mai fost trasportanta la spital, intrucat si-a revenit repede in simtiri. Nu-si mai aminteste foarte clar insa ce s-a intamplat. La parcul de distractii a ajuns si politia, care verifica cum s-au intamplat lucrurile.

Reprezentantii parcului de distractii pretind ca aparatul nu porneste daca nu sunt inchise toate sistemele de siguranta si ca, cel mai probabil, femeia a lesinat, ametita fiind dupa ce s-a dat si in niste masinute.

 

Video: George Stefanita

UPDATE: Politistii timisoreni s-au autosesizat si au deschis un dosar de vatamare din culpa. Au facut si un experiment judiciar care a aratat ca intr-adevar caruselul nu porneste daca sistemele de siguranta nu sunt complet blocate. Cel mai probabil femeia a lesinat din alte motive si nu si-a mai adus aminte ce s-a intamplat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Nu m-as da in vechiturile alea nici pe 100000 de euro.

    • Parerea mea este ca nici tu nu crezi ce zici. Se poate si demonstra chiar si cu mai putini bani, te vei urca in acel carusel cat ai zice peste. Poate ca o vei face si pe gratis numai sa iti plateasca careva biletul.