Accident in intersectie, la Timisoara. 4 oameni raniti

TIMISOARA. Impact violent, sambata seara, la Timisoara. Doua masini s-au izbit in intersectie, dupa ce unul dintre soferi nu a acordat prioritate.

CITESTE SI: Accident langa Timisoara. Masina rasturnata, un om a murit, alti 3, intre care doi copii, sunt grav raniti. Foto si video 

Accidentul s-a petrecut la intersectia bulevardului Iuliu Maniu cu splaiul Tudor Vladimirescu, iar 4 oameni au ajuns la spital.

”Un tanar de 24 de ani a condus un autoturism pe bulevarduld Iuliu Maniu, dinspre 16 Decembrie, iar la intesectia cu Tudor Vladimirescu, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tanar de 28 de nai. In urma imactului, 4 persoane au fost transportate la spital, respectiv soferul de 24 de ani, un pasager de 26 de ani din aceeasi masina si doua tinere de 22 si 24 de ani, pasagere in autoturismul care circula regulamentar”, transmit reprezentantii IPJ Timis

Politistii au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.