Drumurile din Timis sunt pregatite de iarna, anunta seful CJ Timis. Zona in care se vor curata soselele in regim de avarie

TIMISOARA. Prima zapada nu ne prinde nepregatiti. O spune cu convingere presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

CITESTE SI: Se face anul de la iscalirea contractului si nicio sapatura pe viitoarea Centura de Sud la Timisoara. Constructorii si-au organizat ‘tabara’ de luni de zile si stau degeaba. Anuntul sefului CJT 

In prag de iarna, Consiliul Judetean Timis sustine ca are tot ce-i trebuie ca sa curete zapada de pe toate drumurile judetene, adica aproape 1200 km, chiar daca intr-una din zone au aparut unele probleme legate de firma care castigase licitatia.

Presedintele CJ Timis, Calin Dobra, reaminteste ca judetul Timis a fost impartit in 6 zone, in care se va interveni pentru curatarea drumurilor judetene, iar cea de-a sasea zona, Faget – Nadrag, are mici probleme.

Suntem pregatiti pentru iarna, chiar daca avem o situatie speciala pe zona 6, tinand cont ca firma care avea contract pe acea zona, printr-o sentinta, avea suspendata activitatea pe trei luni, am gasit varianta astfel incat sa fie acoperita in aceasta iarna, sa nu avem probleme. Echipa de la Directia Tehnica a facut comunicarile, va merge pe teren sa vada firmele cum se pregatesc si utilajele si ceea ce inseamna stocul de materiale”, a declarat Calin Dobra.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.