Tragedie langa Timisoara. Barbat gasit mort in fantana, cutit plin de sange intre lucrurile lui

TIMISOARA. Durere intr-o familie de langa Timisoara, dupa ce un barbat s-a sinucis.

CITESTE SI: Bataie crunta in curtea unui club din Timisoara. Noi marturii ale violentelor de care sunt acuzati membrii gruparii din ultimele anchete DIICOT. Video 

S-a dat alarma, vineri dupa amiaza, dupa ce un barbat a fost gasit mort intr-o fantana din curtea unei gospodarii, langa cimitirul catolic din satul Giarmata Vii, comuna Ghiroda.

Din cate se pare, barbatul de 59 de ani ar fi avut probleme de sanatate si nu ar fi fost prima data cand acesta  incearca sa-si ia zilele.

Intr-o anexa a gospodariei in care s-a sinucis barbatul au fost gasite mai multe obiecte persoanele ale acestuia, printre care si un cutit cu urme proaspete de sange.

La locul tragediei au ajuns de urgenta medicii, pompierii, dar si politistii, care urmeaza acum sa stabileasca cu exactitate cum s-a intamplat nenorocirea si daca sangele de pe cutit apartine victimei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.