Muncitor mort, prabusit de pe o schela, de la aproape 10 metri. Ce a scos la iveala tragedia

Un barbat s-a stins la doar 40 de ani, dupa ce s-a prabusit de la aproape 10 metri, de pe o schela, in timp ce lucra la anveloparea unui bloc.

CITESTE SI: Infractor la 15 ani. Baiat din Timisoara, ajuns in mainile politistilor, dupa ce a fost prins in flagrant 

Muncitorul cazut direct pe asfalt. Imediat la fata locului a sosit un echipaj medical care l-a preluat in stare de inconstienta si l-a transportat la spitalul din Orastie.

Avea mai multe traumatisme craniene, cu posibila fractura craniana, traumatism toracic cu fracturi costale, traumatisme de membre inferioare si membre superioare”, a declarat medicul Calin Dumitrescu, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean Hunedoara. Ulterior, a fost transportat la spitalul judetean din Deva, unde a decedat.

Potrivit pollitistilor, barbatul muncea fara forme legale la anveloparea blocului, lucrare derulata pe fonduri de la Uniunea Europeana. Accidentul de munca a fost anuntat la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Hunedoara.

Sursa: zhd.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.