Hai sa-ti innoiesti garderoba la editia de vara-toamna a Salonului Industriei Usoare, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara

TIMISOARA. Una dintre cele mai de succes expozitii organizate la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, Salonul Industriei Usoare, si-a deschis portile. Astfel, pana la sfarsitul saptamanii, vizitatorii vor putea gasi aici produse dintre cele mai variate.

“Astazi si-a deschis portile Salonul Industriei Usoare la Centrul Regional de Afaceri. Expun o gama diversificata de produse peste 60 de firme din intreaga tara. Preturile sunt foarte bune, fiind si foarte cald mai avem si articole de vara, se mai fac si reduceri, lichidari de stocuri. In expozitie putem gasi imbracaminte, incaltaminte, produse naturiste, gablonturi, avem de data aceasta si articole pentru copii, sectorul acest fiind mai bine reprezentat, blanuri, confectii de piele, marochinarie. In paralel, in parcare, functioneaza si de acesta data targul de produse traditionale care isi asteapta vizitatorii sa deguste foarte multe produse. Asteptam publicul in numar larg sa-si reinnoiasca garderoba”, a spus Aura Culea, organizatorul evenimentului.

Ca la toate editiile, Targul de produse traditionale din exteriorul CRAFT va intampina vizitatorii cu dulciuri de casa, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat.

Expozitia este deschisa de miercuri pana sambata, intre orele 10 – 20, iar duminica, intre orele 10 – 18. Intrarea este libera.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.