Ca la biliard. Accident in lant, pe o strada intens circulata din Timisoara. Foto

TIMISOARA. Carambol pe una dintre cele mai circulate strazi din Timisoara. Mai multe masini au fost „sifonate”, dupa ce un sofer a franat, iar cei din spatele lui nu au mai apucat sa reactioneze.

CITESTE SI: CJT taie ambrozia de pe stadion, la Timisoara, dupa ce opiniatimisoarei.ro a semnalat dezastrul de la Dan Paltinisanu. Calin Dobra: curatam noi, desi e treaba Primariei 

Totul s-a intamplat pe Calea Sagului, in apropiere de intersectia cu Bulevadul Liviu Rebreanu.

Toti soferii implicati in accident circulau dinspre Turist spre Rebreanu. La un moment dat, unul dintre ei a apasat pedala de frana. Cel din spatele lui nu a mai apucat sa franeze si a intrat direct in primul sofer. La randul lui, a fost lovit in spate de un al treilea autoturism.

Imediat, la locul accidentului a ajuns un echipaj SMURD, dar si politistii. Oamenii legii au inceput cercetarile, pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. ,… Calea Sagului, in apropiere de ….
    Dragi Tovarasi, desfintati actiunea semafoarelor (care au costat niste bani) in ideea „fluentizarii”! Rezultatul pe CS si pana la podul de la Maria se circula cu peste 70 km/h