A treia zi de cautari, dupa ce un om a fost luat de ape, intr-o localitate de langa Timisoara

TIMISOARA. Continua cautarile, dupa ce sambata dupa amiaza un om a fost luat de ape, in zona podului de beton de la Sag.

CITESTE SI: Inconstienta in trafic. Copil filmat in timp ce statea pe portbagajul unei masini decapotabile, in mers, in Timis. Video

Pompierii s-au mobilizat si au inceput cautarile imediat ce un apel la 112 anunta ca un om a intrat in apa si nu a mai reusit sa iasa, sambata dupa amiaza.

Forte impresionante au fost mobilizate in localitatea Sag.

„Forte si mijloace alocate din cadrul ISU TIMIS: 2 ofiteri, 11 subofiteri (din care 1 scafandru) + 1 elev aflat in stagiul de practica, 5 barci, 5 autospeciale (3 tip DUSTER, 1 AUTOSP SCAFANDRI, 1 DESCARCERARE). Fortele si mijloacele sunt din cadrul subunitatilor: Detasamentul 1 de Pompieri Timisoara, Detasamentul 2 de Pompieri Timisoara, Detasamentul de Pompieri Lugoj si Statiile de Pompieri: Deta si Buzias”, transmit reprezentantii ISU Banat.

CITESTE SI: Parinti sfasiati de durere. Li s-a spanzurat copilul

Un echipaj de scafandri de la ISU Hunedoara a ajuns la Sag, iar alti 3 scafandri s-au alaturat colegilor din Timis si continua cautarea. Sunt asteptati sa ajunga si reprezentanti ai ISU Arad.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.