Accident mortal pe soseaua ce leaga Timisoara de sudul tarii. O femeie si-a pierdut viata

Impact violent intre o masina si un TIR, pe soseaua ce leaga Timisoara de Orsova, vineri dupa amiaza. Accidentul s-a petrecut in apropierea localitatii carasene Toplet, dupa ce o masina a intrat pe contrasens si a izbit in plin un TIR care circula regulamentar.

In urma impactului, masina s-a facut praf, iar autotrenul s-a rasturnat in afara soselei, trei oameni fiind raniti. Pompierii au ajuns de urgenta la locul avccidentului si a fost nevoie de descarcerare pentru a-l scoate pe soferul masinii dintre fiarele contorsionate. Atat el, cat si femeie care il insotea, au ajuns la spital. Din pacate insa, femeia de 48 de ani a fost ranita grav si a murit la spital. Si soferul TIR-ului a ajuns la spital pentru ingrijiri medicale.

Traficul in zona a fost blocat timp de aproximativ o ora si jumatate. In prezent, se circula alternativ, pe o singura banda.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Niste idioti semidocți, Timisoara nu este legată de Orșova. Mai degrabă de Lugoj, Jimbolia, Deta și alte localități banațene.