Tragedie fara margini in vestul tarii. Inca un tanar a murit inecat

Interventie a pompierilor si medicilor de la Salvare, joi dupa amiaza, pentru salvarea unui tanat disparut in apele unei balti, in vestul tarii.

CITESTE SI: Piste de biciclete pe sub noile poduri Dragalina si Eroilor din Timisoara. Stadiul lucrarilor. Foto si video 

Totul s-a petrecut la Orastie, in judetul Hunedoara.

Alarma s-a dat in jurul orei 16, atunci cand un apel la numarul de urgenta 112 anunta ca un baiat de 17 ani plecat la scaldat a disparut sub apa.

Prietenii si cunoscutii baiatului au sarit dupa el insa nu au reusit sa-l gaseasca.

„Pompierii militari au deplasat o barca la locul interventiei si au inceput operatiunile de descoperire si aducere la mal a tanarului. Apa foarte tulbure a baltii a ingreunat misiunea de cautare insa, dupa cateva minute de sondare a fundului baltii cu o cange si o ancora, pompierii au reusit localizarea tanarului si scoaterea lui la suprafata”, transmit reprezentantii ISU Hunedoara.

CITESTE SI: Atentie, soferi, se inchide Pasajul Michelangelo la Timisoara 

Timp de zeci de minute, medicii de la ambulanta au incercat sa-l readuca la viata pe tanar, insa din pacate, manevrele de resuscitare nu au avut efect.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.