Se inchide traficul pe una dintre cele mai aglomerate strazi din Timisoara si se va circula cu restrictii pe o alta. Foto

TIMISOARA. Se inchide traficul, timp de mai multe zile, pe una dintre cele mai circulate strazi din Timisoara.

Astfel, comisia de circulatie din cadrul Primariei Timisoara a hotarat sa inchida traficul sambata, in 18 mai, intre orele 7.30 si 17.30, pe strada Calea Martirilor, pe tronsonul cuprins intre strada Surorile Martir Caceu si Bd. Liviu Rebreanu,. acolo unde vor avea loc lucrari de reparatii.

Tot incepand de sambata, 18 mai, va fi inchis traficul, timp de mai multe ore pe zi, pe strada Aries, pe tronsonul cuprins intre bd. 1 Decembrie 1918 si strada Surorile Martir Caceu, pe doua benzi de circulatie, unde se vor face lucrari de asfaltare. Mai exact, intre 18 si 22 mai, de la ora 7.30 si pana la 17.30, nu se va putea circula pe acest sector de strada.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.