Inca un drum din Timis vede asfaltul pentru prima data. S-a dat unda verde pentru lucrari

TIMISOARA. A fost dat ordinul de incepere a lucrarii de asfaltare a unui nou drum din Timis.

CITESTE SI: Mijloacele de transport care vor circula deviat, la Timisoara

Este vorba despre drumul judetean care face legatura intre localitatea Lucaret si judetul Arad, un drum de 8 kilometri, care pe cea mai mare portine nu a vazut asfaltul niciodata.

„Este deja al cincilea drum care intra in lucru in acest an. Nu ne oprim aici. Ne-am dori sa ajungem la performanta de a moderniza, a da in lucru, cel putin 15 drumuri judetene in 2019. Pentru celelalte lucrari, documentatiile sunt deja in faze avansate, cu diferite termene”, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

CITESTE SI: Peste 1.000 de cosuri de gunoi vor fi montate in Timisoara. Primarul Nicolae Robu anunta ca se va declara multumit de curatenie doar atunci cand orasul va fi ca intr-o reclama la detergenti 

Reprezentantii Consiliului Judetean anunta ca, pe langa lucrarile de infrastructura, prioritatile de investitii pentru anul 2019 se indreapta si catre sanatate, cultura si sport.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.