De Pasti, daruieste bucurie! Zeci de elevi din Ezeris, in vizita la Universitatea Politehnica Timisoara

TIMISOARA. La Facultatea de Management in Productie si Transporturi din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara a avut loc, la inceputul saptamanii, prima activitate din cadrul campaniei „De Paste, daruieste bucurie!”, aflata la prima editie, iar cu aceasta ocazie, elevii din satul Ezeris au vizitat, cu aceasta ocazie, mai multe obiective din Timisoara

Dupa primirea elevilor si prezentarea Facultatii de Management in Productie si Transporturi, acestia s-au intâlnit cu decanul acesteia, prog.dr.ing.ec. Marian Mocan, au vizitat Biblioteca Centrala a UPT, Centrul de prezentare interactiva a fenomenelor fizice de la ExperimentariumTM, Rectoratul UPT, dar si Targul de Pasti din centrul Timisoarei.

In cadrul campaniei „De Paste, daruieste bucurie!”, a carei prima editie a fost intitulata „O carte pentru viitor”, cadrele didactice si studentii de la Facultatea de Management in Productie si Transporturi au donat carti pentru amenajarea unei biblioteci in satul Ezeris, care sa fie folosita de elevii de acolo. Campania dureaza pana in 26 aprilie, iar toti cei care doresc sa doneze carti pentru acesti elevi o pot face la sediul facultatii, str. Remus nr. 14, Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.