Poate incepe razboiul cu mustele, tantarii si rozatoarele, la Timisoara. Nicolae Robu: Am semnat contractul de dezinsectie

TIMISOARA. Oficial, Timisoara are serviciu de dezinsectie si deratizare. Primarul Nicolae Robu a anuntat semnarea contractului cu firma declarata castigatoare a licitatiei cu cantec din urma cu cateva luni, Coral Impex din Ploiesti, care in trecut a fost in vizorul DNA.

CITESTE SI: Dezastru in oferta firmei declarata castigatoare a contractului de dezinsectie pe urmatorii 4 ani la Timisoara. Evaluari facute pe genunchi in Primarie, procedura, contestata in instanta

Am semnat astazi contractul. Firma castigatoare va veni sa isi prezinte bunele intentii, tehnologia cu care va interveni. Ne-ar placea sa avem o buna colaborare. Mi s-au dat asigurari ca se va lucra extrem de serios si ca nu vom mai avea de suferit din cauza insectelor si altor vietati din urbea noastra„, a spus primarul Nicolae Robu, vineri.

Reprezentantii municipalitatii au amanat iscalirea contractului pana dupa ce avea sa se pronunte Curtea de Apel Timisoara in privinta actiunii in instanta pe care a inaintat-o firma DD Chim din Deva, calificata pe pozitia secunda la licitatie, care pretindea ca societatea Coral Impex din Ploiesti ar fi fost favorizata si nu a respectat caietul de sarcini. Iar inainte de acest moment se adresase si Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, fara succes insa.

In cele din urma, zilele trecute, magistratii au respins contestatia DD Chim, iar Coral Impex preia serviciul de dezinsectie, dezinfectie si deratizare in Timisoara, pentru urmatorii 4 ani.

Astfel, dupa ce in tot acest timp s-au facut doar cateva stropiri firave, in operatiuni partiala de starpire a capuselor, mustelor si tantarilor, invocandu-se forta majora, de acum inainte timisorenii ar trebui sa beneficieze de dezinsectie si deratizare ca la carte.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.