Limba si comunicare in era digitala. Conferinta internationala la Facultatea de Stiinte ale Comunicarii din cardrul Universitatii Politehnica Timisoara

TIMISOARA. In contextul aniversarii Centenarului Politehnicii, in perioada 4-5 aprilie 2019, Departamentul de Comunicare si Limbi Straine, cu sprijinul Facultatii de Stiinte ale Comunicarii din UPT organizeaza cea de a 11-a conferinta internationala Professional Communication and Translation Studies (PCTS11), sub genericul Limba si comunicare in era digitala: provocari pentru cercetatori, profesori si practicieni. Evenimentul se va desfasura la Biblioteca Universitatii Politehnica Timisoara, deschiderea festiva fiind programata in 4 aprilie 2019, ora 9:00, in Amfiteatrul K1 al Centrului de Conferinte al UPT.

Evenimentul atrage peste 100 de participanti din 15 tari, de pe patru continente. La aceasta editie organizatorii beneficiaza de parteneriate stiintifice de prestigiu, atragand doua academii, trei asociatii profesionale si patru centre de cercetare importante din tara si din strainatate. Pe langa prezentarile in plen si pe sectiuni dedicate celor patru axe ale conferintei (comunicare profesionala; lingvistica; traductologie si pedagogia limbilor straine) conferinta mai prilejuieste doua ateliere de lucru, unul privind aspectele teoretice, tehnice si profesionale pentru subtitrarea in televiziune si unul privind traducerea asistata de calculator, precum si o masa rotunda: Prioritati si tendinte in traductologie.

Programul complet si amanunte se pot gasi AICI si AICI.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.