Unde vom gasi martisoare la Timisoara in aceasta primavara. Pornesc inscrierile vanzatorilor

TIMISOARA. Se apropie cu pasi repezi inceputul lunii martie, si odata cu el si sarbatoarea Martisorului, iar primaria a stabilit deja unde vor putea fi vandute simbolurile primaverii.

Cei care doresc sa vanda martisoare se pot inscrie la primarie intre 14 ai 18 februarie, unde vor depune cererile.

Comercializarea acestor produse se va face in perioada 25.02.2018 – 02.03.2019, in urmatoarele locatii, pe o suprafata de 2 mp:

– Piata Victoriei ( maximum 200 amplasamente)
– Ceas Floral – bd.Proclamatia de la Timisoara-platou
– str.Marasesti (de la str. C. Brediceanu spre Piata Marasti)
– Parcul Copiilor (bd. Revolutiei 1989-platou)
– Piata A.Mocioni-platou (maximum 6 amplasamente)
– bd. Regele Carol I (de la str. I.Vacarescu pana la str.Gen.I.Dragalina)
– Piata Nicolae Balcescu; Dambovita-platou
– Calea sagului colt cu str.A.Ipatescu (maximum 20 amplasamente)
– Calea sagului colt cu str.L.Rebreanu
– in fata Pietei Doina- platou
– Calea Martirilor colt cu str.Naturii (maximum 20 amplasamente)
– Piata din zona Soarelui
– Calea Buziasului-platou
– zona Spitalului Judetean (str.Aries)
– str. Daliei (intre str.Al. Vaida Voievod si L.Catargiu- maximum 50 amplasamente)
– str. S.Barnutiu- Calea Dorobantilor (zona Modern)
– Piata Traian
– Calea Sever Bocu
– str. Sf. Apostoli Petru si Pavel
– Calea Aradului – str.Liege
– CaleaTorontalului-platou
– str.Circumvalatiunii-platou
– zona Piata Dacia
– str.Gen.Dragalina – b-dul Garii.

Solicitarea, insotita de o copie a cartii de identitate, se depune la camera 12 din sediul primariei. Taxa de autorizare, taxa de imprimat si taxa de ocupare a domeniului public (3 lei/mp/zona A sau 2 lei/mp/zona B) se achita la momentul inregistrarii cererii la caseria camerei 12, dupa emiterea notei de plata de la ghiseul 8 sau 9, fara posibilitatea restituirii acestor taxe, transmit reprezentantii Primariei. Iar operatorii care vor sa isi amplaseze standurile in Piata Victoriei trebuie sa aiba domiciliul in Timisoara, sa depuna o copie CUI si o simulalare fotografica pe panou a exponatelor.

Operatorii economici au obligatia de a detine la locul de vanzare Avizul pentru desfasurarea comertului stradal, eliberat de Biroul Autorizare Activitati Comerciale si Gestiune Spatii Publicitare, dovada achitarii taxei de ocupare a domeniului public – in original, documentul de identitate al vanzatorului care sa coincida cu identitatea persoanei mentionate in aviz. incalcarea prevederilor legisatiei in vigoare atrage sanctiunea contraventionala a persoanei sau reprezentantului firmei, de catre agentii constatatori, cat si retragerea avizului de catre emitent. Salubrizarea permanenta a amplasamentului ocupat este obligatorie, incalcarea acestei prevederi duce la retragerea Avizului eliberat de autoritatea locala a municipiului Timisoara. Cedarea dreptului de folosinta a amplasamentului ocupat in zonele mentionate, de catre detinatorul avizului altei persoane, duce la retragerea avizului si sanctionarea contraventionala a faptei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.