Parca a intrat in pamant. Barbat din Timisoara de negasit de trei saptamani

TIMISOARA. Un barbat de 60 de ani a fost dat disparut, iar politistii fac eforuri sa il gaseasca. De trei saptamani nu s-a mai intors acasa.

CITESTE SI: Cum va fi vremea in perioada urmatoare, la Timisoara si in judet 

La data de 8 ianuarie a.c., GRUIA GELU ar fi plecat de la domiciliul sau din Timisoara, strada Iuliu Grozescu, iar pana in prezent nu a mai revenit.

Semnalmente: constitutie slaba, aproximativ 50 kg, inaltime 1,75, ochi caprui, par saten grizonat, tuns scurt, cu mustata.

La data disparitiei, barbatul purta un fes de culoare neagra, o pereche de pantaloni de trening de culoare albastru inchis, cu o dunga alba si una rosie pe lateralul acestora, o geaca de culoare violet inchis si o pereche de pantofi de culoare neagra cu fermoar pe lateral.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana disparuta este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenta 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.