Tupeu nebun la 22 de ani, descoperit la frontiera in Timis

TIMIS. In Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravita din judetul Timis, s-a prezentat ca sa intre in Romania un cetatean ucrainean de 22 de ani, la volanul unui automarfar inmatriculat in Ucraina.

CITESTE SI: Autostrada Timisoara – Belgrad, intr-o noua etapa. Ce procedura de 3 milioane de euro a pornit CNAIR

Nimic deosebit, doar ca la controlul de frontiera, pe langa documentele de identitate, soferul a prezentat si un permis de conducere care avea insemnele autoritatilor din Ucraina. Politistii de frontiera si-au dat seama ca e unul fals, iar in urma cercetarilor s-a stabilit ca barbatul detinea permis de conducere doar pentru categoria B, nicidecum pentru tiruri.

CITESTE SI: Credea ca la Timisoara merge ca-n Bucuresti. Cum a fost ‘cocosat’ de amenzi un patron tupeist

Soferul ucrainean a recunoscut, in cele din urma ca a obtinut documentul prezentat la control de la o persoana a carei identitate nu o cunoaste, in Ucraina, in schimbul sumei de 20 de dolari.

In cauza, politistii de frontiera il cerceteaza pentru uz de fals, fals material in inscrisuri oficiale si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.