Accident cu victime pe o sosea din vestul tarii. S-au ciocnit un microbuz, o camioneta si un autoturism. Video

In accident au fost implicate trei masini. Soferul unui microbuz pentru transport persoane  nu s-a asigurat si a intrat in plin intr-o camioneta. Victima colaterala a fost soferul unui autoturism care astepta sa intre in intersectia in care s-a produs ciocnirea.

Accident grav pe soseaua de centura a Lugojului. CLICK : https://lugojinfo.ro/eveniment/4330-foto-video-inca-doua-persoane-ranite-in-intersectia-de-pe-strada-tapiei-cu-soseaua-de-centura

Publicată de Lugoj Info pe Sâmbătă, 19 ianuarie 2019

Accidentul a avut loc pe soseaua de centura a Lugojului, în zona intersectiei cu strada Tapia. Conform martorilor, soferul unui microbuz nu s-a asigurat la intrarea intr-o intersectie si a lovit in plin o camioneta.  Microbuzul a fost proiectat apoi intr-un autoturism.

CITESTE SI: Razie de proportii in Timisoara si in judet. 1000 de oameni legitimati 

Din fericire, in microbuz nu se afla decat soferul. Acesta, precum si cel aflat la volanul camionetei au ajuns la spital pentru ingrijiri medicale.

Camioneta implicata in accident era condusa de un cetatean bulgar. Politistii au deschis un dosar pentru vatamare corporala din culpa.

Sursa: lugojinfo.ro

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la [email protected] sau pe contul nostru de Facebook

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.