‘Ajutooor’. Tipatul disperat al unei femei pe o strada din Timisoara, auzit de jandarmi. Ce-a facut un recidivist

TIMISOARA. Goana nebuna a jandarmilor dupa un hot la Timisoara. Acesta tocmai pradase o femeie, pe o strada din centrul orasului.

CITESTE SI: Se cauta un hot in Timisoara. A dat lovitura intr-un magazin si a bagat prada in chiloti. Imaginile furtului Video 

S-a intamplat miercuri, chiar la orele pranzului, pe strada Martin Luther, intre Punctele Cardinale si Proclamatia de la Timisoara, in dreptul Bastionului.

Un individ i-a furat banii din buzunarul femeii si a rupt-o la fuga. Norocul timisorencei a fost ca tipetele ei de ajutor au fost auzite de o patrula a jandarmilor care trecea intamplator prin zona. Oamenii legii au pornit in urmarirea fugarului.

Dupa o goana de cateva minute printre masini, l-au capturat pe hot. Asupra lui au gasit cei 600 de lei furrati, iar barbatul a si recunoscut tot ce a facut.

La verificari, jandarmii aveau sa descopere ca individul e recidivist. Fusese condamnat cu suspendare si tocmai era in cursul unui termen de incercare. Nu s-a putut abtine insa si a dat iama in buzunarul femeii. Asa ca acum va fi cercetat pentru furt si are toate sansele sa ajunga in puscarie.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.