Si-a bagat tatal mort in congelatorul din bucatarie. Motivul din spatele gestului socant

O intamplare teribila a tulburat viata locuitorilor dintre-un sat. Un consatean de-a lor, pe care nimeni nu-l mai vazuse demult, a fost gasit de politisti intr-o lada frigorifica din gospodarie.

CITESTE SI: Masina in flacari pe o strada din Timisoara

Cel decedat avea 71 de ani si zacea la pat de ceva vreme, avand ambele picioare amputate. Il ingrijea fiul lui, in varsta de 39 de ani. Luat la intrebari de politisti, acesta a recunoscut ca el si-a pus tatal in congelator. Cu atat mai ingrozitor este faptul ca batranul ar fi murit in urma cu aproximativ o luna, iar fiul sau l-ar fi tinut in casa, in lada frigorifica, in tot acest timp.

Audiat de politisti, el le-a povestit acestora ca batranul a murit la un moment dat, in decembrie anul trecut, iar el, speriat, nu a stiut ce sa faca si a recurs la solutia de a pastra cadavrul inghetat.

Barbatul a fost retinut de politisti si este cercetat pentru profanare de cadavre.
Teribila intamplare a avut loc in localitatea Oiejdea, din judetul Alba.

sursa: realitateadealba.net

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la [email protected] sau pe contul nostru de Facebook

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.