Au incercat sa scoata trei copii din tara, pe furis. Politistii de frontiera au ramas uimiti cand au aflat motivul

Politistii de la punctul de trecere al frontierei Nadlac I – Nagylak au avut o surpriza de proportii, la un control de rutina. Intr-un autoturism Nissan inmatriculat in Ungaria au descoperit ascunsi sub o patura, pe bancheta din spate, trei copiii.

Soferul, un barbat de 43 de ani, vroia sa plece din Romania impreuna cu doi cetateni maghiari si un roman. Luati la intrebari de politisti, acestia le-au dezvaluit motivul pentru care au incercat sa ascunda copiii. Micutii, cu varste intre 5 si 8 ani, nu aveau documente de calatorie, asa incat adultilor care ii insoteau le-a venit ideea ca ar putea sa-i scoata din tara pe furis, inseland vigilenta oamenilor legii.

Politistii au stabilit ca micutii sunt chiar copiii pasagerilor.

Acum, acestia, in loc sa se bucure de Revelion, sunt cercetati pentru savarsirea “infractiunii de participatie improprie la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat pentru parinţi, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun”, transmit politistii de frontiera.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.