15 aplicanti din zona Deta vor primi un sfert de milion de euro. Inchidere sesiune de depunere de proiecte pe masura 3/6A

Sesiunea de depunere a proiectelor pentru Măsura 3/6 „Măsuri împotriva depopulării prin crearea de locuri de muncă prin sprijinirea activităţilor non agricole” s-a închis în data de 29.10.2018, orele 10:00, în conformitate cu prevederile Ghidului Solicitantului – Măsura 3/6A „depunerea continuă a proiectelor se oprește înainte de termenul limită prevăzut în apelul de selecție atunci când valoarea publică totală a proiectelor depuse, având un punctaj estimat (autoevaluare/prescoring) mai mare sau egal cu pragul de calitate aferent lunii respective, excluzând valoarea publică totală a proiectelor retrase ajunge la 150% din nivelul alocării sesiunii continue”. (pag.33 din Ghidul solicitantului – măsura 3/6A)

Asociatia Timiş Torontal Bărzava

Pentru detalii şi informaţii vă stăm la dispoziţie la telefon:; 0723.686.786;
e-mail: [email protected];
Informații utile pentru beneficiari pe site-ul asociației : www.timistorontalbarzava.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.