Cursuri gratuite de programare la Universitatea Politehnica Timisoara, in HUB-ul Google

TIMISOARA. In primavara acestui an, la Facultatea de Management in Productie si Transporturi a Universitatii Politehnica Timisoara se inaugura primul Atelier Digital Google deschis intr-o universitate tehnica din Romania. inca de atunci, organizatorii anuntau ca in acest HUB Google vor fi desfasurate cursuri de programare si suport pentru studentii UPT care vor sa dezvolte start-up-uri in domeniul tehnic.

Iata ca cele promise atunci devin realitate. Studentii UPT interesati sa invete gratuit, de la colaboratorii Google, programare Java si Android, se pot inscrie pana pe 28 octombrie 2018 la Atelierul Digital Google pentru Programatori. Vor exista 3 cursuri: JAVA incepator, ANDROID incepator si ANDROID avansat. Cursurile se vor desfasura pe parcursul a 10 saptamani, sub forma unor module de cate 3 ore. inscrierile se pot face aici.

De asemenea, studentii care doresc sa lanseze si sa porneasca start-up-uri tech vor beneficia gratuit, prin intermediul programului Start-up incubator, tot in cadrul Atelierului Digital Google de la UPT, de:
– spatiu de co-working, mentorat si evenimente tip Demo-day;
– suport si sesiuni individuale de mentorat pentru identificarea oportunitatilor de crestere ale start-up-ului.

Mai multe informatii gasiti aici.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.