Filarmonica din Timisoara nu mai canta la concertul de la Romanesti

In acest an are loc a 34-a editie a concertului din pestera Romanesti, iar organizatorii au stabilit data de 28 octombrie pentru desfasurarea acestui concert unic in Romania.

CITESTE SI: ‘Vor merge cu segway-ul’. Anuntul primarului Nicolae Robu pentru studentii din Timisoara 

Cei care se ocupa de organizare au anuntat ca in acest an in pestera va sustine un concert Orchestra Simfonica a Filarmonicii de Stat din Arad. Nu este prima oara cand aradenii ajung la Romanesti, in urma cu 30 de ani filarmonica din orasul de pe Mures sustinand un concert in micuta grota din Tara Fagetului.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 13, in program fiind incluse lucrari de Verdi, Strauss, Mozart si Suppe.

CITESTE SI: ‘Va rog sa ma ajutati sa nu mai am probleme acasa’. Anuntul facut de Sorin Grindeanu la Timisoara

In fiecare an, in luna octombrie, sute de iubitori ai muzicii simfonice vin la Romanesti pentru a participa la acest concert special. In ultimii ani, pestera a atras cu ocazia concertului turisti din Arad, Timisoara, Resita, Deva, Sibiu, dar si din strainatate, cu totii fiind incantati de frumusetea zonei si spectacolul simfonic cu totul aparte.

In ultimii ani, la Romanesti a sustinut concerte Filarmonica Banatul din Timisoara. Insa anul acesta, angajatii Filarmonicii din Timisoara au un conflict deschis cu directiunea.

Sursa: lugojinfo.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Foarte bine, nici salariile lor nu vor fi platite luna asta. Sunt liberi sa isi caute de lucru in alta parte, ceva pe masura respectului pe care il au fata de cetateni.
    Nu asa se rezolva problemele, urat din partea lor.

  2. Bravooo,sindicatul ca n- are sa vina monet sau orbu/robu sa va plateasca chiria sau factura de curent sau gaz la masina.