AFACEREA TA, SANSA TA: TE INVATA CUM SA ITI CONCEPI UN PLAN DE AFACERI CE SA ITI ADUCA 40.000 EURO FINANTARE NERAMBURSABILA PENTRU IDEEA TA!

Dacă locuiești într-unul din județele Regiunii de Vest, respectiv – Arad, Timiș, Hunedoara sau Caraș Severin și vrei să contribui la dezvoltarea economică a zonei, Afacerea ta e Șansa ta!

Prin programul Afacerea ta, Șansa ta! parte integrată a ”România Start Up Plus”, locuitorii Regiunii de Vest, studenți, șomeri sau angajați au posibilitatea de a participa la cursuri de formare profesională gratuite în domeniul competențelor antreprenoriale, fiind încurajați și sprijiniți să își transforme ideea de afaceri într-una fezabilă și de durată! Pe lângă experiența participării la cursuri de formare profesională în cadrul proiectului oferim șansa de a participa la un concurs de planuri de afaceri în urma căruia 70 de beneficiari vor fi sprijiniți în drumul lor spre dezvoltare, punându-li-se la dispoziție un pachet de servicii ce include mentorat, consultanță și finanțare nerambursabilă în valoare de 40.000 euro pentru ca startul lor în afaceri să fie unul de succes!

Mai este puțin timp pentru înscriere așa că nu ezita! Dacă visezi să îți deschizi un salon de înfrumusețare, o brutărie, o firmă de IT sau orice altă afacere non agricolă în mediul urban, fă parte din program și fi mai aproape de visul tău!

Poți afla mai multe detalii pe următorul link: www.afacerivest.ro

Dacă ai întrebări poți contacta echipa Afacerea ta, Șansa ta! la numărul de telefon 0757174694 (L-V 09.00 – 17.00) sau pe e-mail: [email protected].

Proiectul POCU 82/3/7/106743 este cofinanţat prin Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020.

Lider de parteneriat:
Asociaţia Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC Baia Mare
str. Rachetei nr.3 – Baia Mare, Maramureș
Tel/Fax: (+40)262 222 226
Email: [email protected]

Partener proiect:
Asociația Casa Transilvania
str. Feredeului nr. 1 Geoagiu, Hunedoara
Email. [email protected]

Urmărește desfășurarea proiectului pe www.afacerivest.ro , www.assoc.ro, www.casatransilvania.ro și pe facebook.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.