Zile de sarbatoare cu muzica si dans. Ruga Timisoarei, la sfarsit de saptamana. Ce vedete vor urca pe scena din Parcul Rozelor

TIMISOARA. Sarbatorile se tin lant la inceput de toamna, la Timisoara. Orasul se pregateste de Ruga, iar invitati vor fi si anul acesta unul si unul. Timisorenii se vor putea distra cu muzica buna la sfarsitul saptamanii, in Parcul Rozelor.

Ruga Timisoarei are loc anul acesta in 15 si 16 septembrie, odata cu al doilea hram al Catedralei, Sfantul Iosif cel Nou de la Partos, praznuit in fiecare an in 15 septembrie.

Programul artistic va debuta în fiecare dintre cele doua zile la ora 17 si va prilejui reintalnirea cu ansamblul Timisul si numerosi artisti banateni :
Andreea Voica, Adrian Stanca, Carmen Popovici-Dumbrava, Mihaela Petrovici, Nicu Novac, Zorica Savu, Petrica Miulescu – Irimica, Cornel Brici, Dumitru Stoicanescu, Doriana Talpes, Ioan Surdu, Maria Bortun – Popescu, Stana Milu, Anda sabados, Camelia Florea, Camelia Miutescu, Denis Bizau, Felicia Stoian, Ciprian Pop, Maria Coman, Ianas Roma, Ancuta Flesariu, Alexandra Iacob.

Intrarea la spectacole este libera.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.