Antreprenori bulgari, interesati sa faca afaceri in judetul Timis

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Bulgaro-Romana din Ruse, organizeaza in data de 13 septembrie 2018, in Sala Nera a Centrului Regional de Afaceri al CCIA din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, un eveniment de tip Business to Business:

PARTENERIAT DE AFACERI ROMANIA – BULGARIA

Scopul evenimentului este sa ofere o perspectiva clara asupra dezvoltarii pietei, punand accent pe gasirea partenerilor de afaceri potriviti pentru companiile din ambele tari.

Delegatia din Bulgaria este formata din 13 firme din diferite domenii de activitate, interesate in a face afaceri pe piata romaneasca.

Parteneriatul de afaceri se deruleaza ca activitate in cadrul Acordului de Colaborare dintre cele doua organizatii camerale, semnat in 20 aprilie 2017, din dorinta partilor de a stabili cadrul institutional de cooperare, in conditii de egalitate si de beneficii reciproc avantajoase, destinat promovarii comertului si investitiilor, stimularii parteneriatelor de afaceri, organizarii de evenimente economice, schimb de bune practici si experienta.

Program

– 9:45 – 10:00 – inregistrarea participantilor
– 10:00 – 10:15 – Mesaje de bun venit ale conducerii CCIA Timis si CCI Bulgaro-Romana
– 10:15 – 11:00 – Prezentarea delegatiei din Bulgaria
– 11:00 – 11:15 – Coffee break / Networking
– 11:15 – 13:30 – Discutii B2B

Limba de conversatie este limba engleza.

Participarea firmelor este gratuita pe baza invitatiei.

***
Informatii suplimentare si confirmarea participarii: Tel: 0372 185 285 , e-mail: [email protected], Sofia CHIRILA – Referent de specialitate DRE.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.