Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis pentru anul 2017, eveniment aniversar sub semnul Centenarului Marii Uniri

TIMISOARA. In data de 26 octombrie 2018, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza cea de-a 25-a editie aniversara a Galei Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis, eveniment devenit de referinta in vestul tarii, cartea de vizita a succesului si performantei in afaceri.

Conform metodologiei unice si unitare pe plan national, clasamentul reuneste firmele care au indeplinit criteriile de eligibilitate din cele care au depus bilantul contabil pentru exercitiul financiar trecut. Dintre acestea, sunt evidentiate firmele care au reusit sa se claseze pe locurile I, II si III,  structurate pe domenii, grupe de activitate si clase de marime.

Firmele a caror fidelitate si perseverenta le-au oferit clasificarea pe unul din primelor trei locuri in Top in ultimii sase ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenta. Firmele membre ale CCIAT cu cotizatia la zi primesc o bonificatie de 10% din punctajul total.

Aflat la cea de-a 10-a editie, Topul Institutiilor de invatamant Superior consfinteste locul si rolul pe care universitatile timisene le detin in elita invatamantului academic romanesc.

In fiecare an, CCIA Timis acorda premii speciale unor firme, asociatii si institutii pentru realizari deosebite.

Topul Firmelor din Judetul Timis reuneste la fiecare editie peste 800 de participanti – reprezentanti ai mediului de afaceri, inalti oficiali ai administratiei publice centrale, regionale si locale, diplomati, reprezentanti de marca ai mediului academic, magistrati, asociatii de afaceri, camere de comert din tara si strainatate, colaboratori si parteneri ai CCIA Timis.

Ceremonia este urmata de un dineu si de momente artistice de exceptie.

Asadar, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita firmele timisene in 26 octombrie 2018, de la ora 19.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, pentru a-i cunoaste si sarbatori pe cei care si-au respectat angajamentul la performanta!

***
Informatii suplimentare referitoare la conditiile de participare la tel. 0726510999, 0372185284, e-mail: [email protected], Ana Maria Kormany – manager eveniment.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.