60 de tone de asfalt se fabrica intr-o ora, langa Timisoara. DRDP si-a deschis statie de mixturi asfaltice. Foto si video

TIMISOARA. Soselele din vestul tarii vor fi reparate cu asfalt facut langa Timisoara.

CITESTE SIMancaruri de te lingi pe degete si care alegorice, la o sarbatoare ce va tine 7 zile. Sunteti asteptati la Carnavalul Florilor, la o ora jumate de mers cu masina de Timisoara 

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara si-a inaugurat statia de mixturi asfaltice de la Centrul de Intretinere si Coordonare Ortisoara.

Producție mixturi asfaltice în regie proprie – DRDP Timișoara

La Centrul de Întreținere și Coordonare Orțișoara, aflat pe autostrada #A1, a început astăzi fabricarea în regie proprie a mixturilor asfaltice, prin Secția Producție a DRDP Timişoara. Laboratorul de Drumuri a efectuat analizele la faţa locului pentru bitumul livrat. Fabrica de mixturi asfaltice face parte din "trusa de intervenție rapidă" cu care #CNAIR a echipat Direcţiile Regionale din țară. Mixtura asfaltică produsă astăzi va fi utilizată la lucrări de întreţinere de pe raza SDN Arad. Fabrica are o productivitate de cca. 60 de tone/oră.

Publicată de DRDP Timişoara pe 15 Iunie 2018

La Centrul de Intretinere și Coordonare Ortișoara, aflat pe autostrada A1, a inceput astazi fabricarea in regie proprie a mixturilor asfaltice, prin Sectia Productie a DRDP Timisoara. Laboratorul de Drumuri a efectuat analizele la fata locului pentru bitumul livrat. Fabrica de mixturi asfaltice face parte din „trusa de interventie rapida” cu care CNAIR a echipat Directiile Regionale din tara. Mixtura asfaltica produsa astazi va fi utilizata la lucrari de intretinere de pe raza SDN Arad. Fabrica are o productivitate de cca. 60 de tone/ora„, au transmis reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara.

Primele cantitati de mixtura asfaltica iesite din utilaje au ajuns pe DN 7, unde au loc lucrari de reabilitare in aceste zile.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.