80-90 de locuri de parcare pe dale inierbate, planuite sa fie amenajate intr-un cartier din Timisoara, pe un teren dezafectat. Foto

TIMISOARA. Primaria anunta ca va transforma un teren dezafectat in parcare, intre blocuri, in zona Girocului din Timisoara. Este vorba de un spatiu la intersectia strazii martir Ioan Stanciu cu Cosminului, unde vor fi puse la pamant mai multe constructii.

CITESTE SI: Un jandarm din Timisoara, inger pazitor pentru un barbat prabusit in mijlocul strazii, printre masini. Foto


Odata curatat terenul, in loc va fi amenajata o parcare cu 80-90 de locuri facute din dale de beton inierbate, cu spatii verzi, platforma pentru pubele si un adapost pentru biciclete.

Conform reprezentantilor primariei, vor fi plantati 27 de copaci si se va instala si un sistem de iluminat.
A fost semnata dispozitia de demolare pentru constructiile existente, astfel ca lucrarile ar trebui sa inceapa in scurt timp.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

  Pareri

 1. Dalele inierbate in traducere libera însemna noroi, sa nu mai vorbesc cat sunt de frustrante pt doamnele pe tocuri 🙂

  • Sau cat sunt de frustrante ele insele doamnele pe tocuri pe asa ceva, precum si trollerele usoare trase de putori cu ochii in telefon – tot pe asa ceva.

  • alsfaaaaaalt, vreeem asfaaalt peste tot, in loc de spatii verzi, vrem asflaaaaaat vopsit verde.

 2. ?:)

 3. Soluția cu dalele înierbate e mare prostie, peste tot unde s-a folosit această soluție, după câțiva ani au apărut denivelări serioase și noroi

 4. Germania e plina de parcari facute pe dale inierbate, am vazut in cartiere rezidentiale din Munchen, Berlin, Dresda, Nurnberg, Leipzig. Am vazut si parcari facute cu piatra sparta marunt si tasata, de-a lungul parcurilor. La fel in Franta, la Roma, la Viena, la Budapesta, ca sa nu mai vorbesc de Serbia sau Cehia.
  Mi-ar place sa aud si parerea celor care locuiesc in zona respectiva, cu sau fara tocuri.

  • Si se mai intreaba lumea de ce in Germania nu e praf. Nu e pentru ca acolo spatiile verzi sunt mari si sunt intretinute iar acolo unde la noi este un petec de spatiu verde care evident nu se intretine si genereaza praf, in Germania se paveaza. Nu trebuie sa fii expert sa te uiti pe Google Maps pentru a vedea astfel de solutii. Evident ca maestrului Fritz care acum e speriat ca pierde alegerile vrea sa faca si el ce trebuie, adica locuri de parcare, dar nu cum trebuie. Pana la urma ori e parc, ori e parcare, altfel se va crea o struto-camila care nu va fi practica pentru nimeni.

  • Cum dreq ai umblat tu atâta prin Google Maps și tot prost ai rămas!
   Băi sugaciule problema ta este că pe Google Maps nu se specifică, că acele lucrari nu sunt facute de SDM și recepționate de ,,activul” lui Fritza!

 5. Păcat ca nu e vînt si sa făcut si noapte

 6. Noaptea zbora pi sonar , ciorile of course

 7. sa gandim pozitiv: actuala administratia va pleca in Septembrie