60.000 de lei amenda si lacatul pe usa. Garda de Mediu Timis a descins la o statie de beton de langa Timisoara, care functiona fara autorizatie

TIMISOARA. Amenda usturatoare data de comisarii Garzii de Mediu Timis unei firme care se ocupa cu fabricarea betonului fara sa aiba autorizatie de mediu. Mai mult, inspectorii i-au oprit si activitatea pana cand intra in legalitate.

CITESTE SI: Adio sens giratoriu suspendat la Baader, in Timisoara. Avem alt proiect pentru modernizarea liniei de cale ferata in zona, cu pasarela separata, cu lifturi, pentru pietoni si biciclisti 

Firma functiona langa Timisoara, pe raza localitatii Dumbravita.

Comisarii GNM CJ Timis au efectuat un control la un operator economic care defasoara activitati de fabricare a betonului cod CAEN 2363 si au constatat faptul ca activitatea se desfasoara fara autorizatie de mediu, fapt pentru care s-a aplicat sanctiune contraventionala in valoare de 60.000 lei si complementar s-a dispus suspendarea activitatii, pana la obtinerea autorizatiei de mediu.

Atragem din nou atentia asupra faptului ca functionarea fara autorizatie de mediu este interzisa pentru activitatiile care fac obiectul procedurii de reglementare din punct de vedere a protectiei mediului„, transmit reprezentantii Garzii de Mediu Timis.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.