6 asocieri de firme vor sa modernizeze un drum judetean in Timis, de nici 2 km, cu 1 milion de euro, prin programul Anghel Saligny

TIMISOARA. Nu mai putin de 6 asocieri de firme vor sa modernizeze un drum judetean praf din Timis, la limita cu judetul Caras-Severin.

CITESTE SI: In cateva zile, Castelul Huniade din Timisoara isi deschide, in sfarsit, portile vizitatorilor, dupa 15 ani. Primul eveniment in Sala Cavalerilor 

Este vorba de DJ 585, care porneste din localitatea Doclin (Caras-Severin), la intersectia cu DJ 572, si continua pana la Visag, la intersectia cu DN 58A.

Portiunea ce va fi modernizata in Timis incepe dupa localitatea Duleu, comuna Farliug, pana la limita localitatii Visag, comuna Victor Vlad Delamarina, si are aproape 2 km.

Consiliul Judetean Timis a lansat o licitatie pentru gasirea unui constructor, iar la termenul limita de depunere a ofertelor s-au inscris: DRUMURI SI PODURI BANAT SRL (Leader), BUZU R.R.B. DESIGN SRL, EBENS BLUE BAU (Leader), VIARUM VITA,CONSTRUCT PYLON,TAIV DAVID-LUCAS (Leader), IRICONSTRUCT, SUPER CONSTRUCT (Leader), PROCAD, GROUP D.C.M. SRL (Leader), ROAD DESIGN SRL, COMPACT PRODUCT SRL.

Ofertele au intrat in evaluare.

Castigatorul va interveni asupra infrastructurii si suprastructurii, va monta dispozitive pentru scurgerea si evacuarea apelor, va amenaja accese la proprietati si elemente de siguranta circulatiei.
Se va largi drumul existent pana la 8 m, din care 6 carosabil si restul acostamente.

Soseaua trebuie sa fie gata in 5 luni, dintre care doua sunt alocate proiectarii.

Valoarea estimata a contractului a fost de 4.203.500 lei fara TVA, adica putin peste 1 milion de euro cu TVA.

Fondurile sunt asigurate prin programul national Anghel Saligny si bugetul Consiliului Judetean Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Ionelash spune:

  1 mil euro pentru 2 km de drum ne e hotie pentru ca e facut sub conducerea lui Nica. Daca era facut de useristi si Fritz era ce mai mare hotie posibila. Opinia PNL sunteti clar slugile de serviciu ale PNL Timis!

  • Cricu spune:

   postace, tot cretin, tot cretin!? tot pa pufuleti, tot pa pufuleti? Nu ti s-apleaca inca? Mai duci? Ti-a zis macar multam fritz vreodata pentru atata abnegatie? l-ai vazut macar vreodata la fatza? Necajitule!

  • uie_fritz spune:

   ai dreptate, useristii sunt prea prosti sa stie sa fure si 1 leu

  • iooon spune:

   meleonul asta e doar sa arate bine in presa :)) cu toate ca si asa e exagerat :))
   o sa descopere pe drumul ala 6 pesteri cu lilieci si 2 grote in care stau postacii pnl, pentru asta va trebui suplimentat cu inca doo meleoane

 2. Intrebare spune:

  Cati ani garanție? 10 ani , 15 ani, …. ???