Noutati :

5 zile le-au trebuit specialistilor RATT sa gandeasca un traseu care sa-i duca pe timisoreni din Sagului in zona Pestalozzi. Prelungesc autobuzele de pe linia 22

12 aprilie, 2013 - 02:50 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
5

TIMISOARA. Timisorenii care locuiesc in Calea Sagului si vor sa ajunga pe strada Pestalozzi nu aveau niciun mijloc de transport in comun care sa-i duca in zona, odata cu deschiderea santierului pentru pasajul subteran de la Michelangelo.

Dupa ce opiniatimisoarei.ro l-a sesizat cu privire la aceasta problema, primarul Timisoarei le-a cerut celor de la RATT sa gandeasca rapid un traseu de la Catedrala pana in zona Pestalozzi.

Specialistii din cadrul regiei au avut nevoie de 5 zile sa gaseasca o solutie, desi traficul mijloacelor RATT a fost deviat de la inceputul saptamanii trecute.

Vineri dimineata, intrebati de reporterii opiniatimisoarei.ro despre noul autobuz cu care timisorenii din Sagului ar putea sa ajunga pana in zona Pestalozzi, reprezentantii RATT nu aveau nicio solutie. Au promis insa ca vor reveni cu un comunicat de presa in cel mai scurt timp.

Asa se face ca dupa ora 15:00 au anuntat in sfarsit cum pot ajunge timisorenii din Sagului in zona Fabric, cat mai aproape de strada Pestalozzi, spre Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor si spre Liceul Jean Louis Calderon.

Asadar, din 15 aprilie, va fi prelungit traseul liniei 22 autobuze. Mijloacele de transport in comun vor circula pe urmatorul traseu: bucla strada Torac – strada Campului – strada Iosif Vulcan – strada Andrei Saguna – strada Baba Dochia – strada Iepurelui – strada J.H. Pestalozzi – splaiul Nistrului – bulevardul Revolutiei din 1989 – bulevardul I.C. Bratianu – strada Michelangelo – bulevardul Vasile Parvan – strada 20 Decembrie 1989 – bulevardul I.C. Bratianu – bulevardul Revolutiei din 1989 – strada J.H. Pestalozzi – strada Iepurelui – strada Baba Dochia – strada Iosif Vulcan – strada Campului – bucla strada Torac.

„In urma modificarilor, stratia Hector a fost desfiintata, iar statia de pe Nicu Filipescu, in directia de mers spre strada Pestalozzi, a fost inlocuita cu statia de pe bulevardul Revolutiei din 1989”, anunta reprezentantii RATT.

Noile statii in care vor opri autobuzele de pe linia 22 sunt: statia Hotel Continental (comuna cu Expres 2), statia Piata Leonardo Da Vinci (comuna cu Expres 7), statia Universitatea de Vest (comuna cu Expres 3 si troleibuzul 19) – statia I.C. Bratianu (comuna cu Expres 7 si troleibuzul 19) – statia Prefectura, la intersectia blvd Revolutiei din 1989 cu blvd C.D. Loga.

„Calatorii care vin dinspre cartierul Fabric pot sa se deplaseze mai departe spre Calea Sagului cu autobuzele de pe linia Expres 33. De asemenea, calatorii care doresc sa ajunga in cartierul Freidorf pot urca in autobuzele care circula pe linia Expres 7, din aceiasi statie”, se arata in comunicatul emis de Biroul Relatii Publice al regiei.

CITESTE SI: Cu ce autobuz vor ajunge timisorenii din Sagului pe Pestalozzi? RATT cauta trasee alternative pe perioada santierului de la pasajul subteran MichelangeloInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cei mai mari specialisti ai orasului. BRAVO :)) Mai iesiti ba la pensie din voi !!!

  2. Problema noastra a fost rezolvata astfel incat, transbordarea din E33 in 22 sa se faca dupa plecarea lui 22 din statia Mitropolt A. Saguna. Deci nu s-a rezolvat nimic. Graficele nu se coreleaza. Normal era ca E8 sa urmeze traseul nou-inventatului 22. Este foarte clar ca intentia RATT a fost sa desfinteze E8. Si astfel in contextul lucrarilor demarate de primarie, a reusit. Noi calatorii abia asteptam provideri noi de servicii de calatorie, ca sa putem sa degrevam RATT- ul de povara pe care o reprezentam.

  3. sa desfiinteze*

  4. Au distrus ei toata regia in ultimii ani, ce mai conteaza o linie doua. Cand va pleca actuala conducere, daca se va trezii primaru, faliment va scrie pe RATT.

  5. pacat ca RATT a fost lasata pe mana unor incompetenti si inconstienti, ca sa nu spunem rauvoitori. Primaria ar trebui sa revizuiasca multe din organigrama RATT ,ca sa ramana bani pentru salariile vatmanilor,soferilor echipelor de intretinere. astfel incat sa fie multumiti . Ce interese ascunse are conducerea RATT ca a solicitat sa devina dezvoltator imobiliar. Sa devina Goia personal dezvoltator pe banii lui nu pe bani publici.