4000 de km pentru un meci european. CSM Lugoj joaca in Insulele Azore

csm lugoj-volei

TIMIS. A fost o vacanta de doar cateva zile pentru voleibalistele de la CSM Lugoj. Ele au jucat pe 28 decembrie la Targoviste, unde au obtinut o superba victorie, iar de la inceputul anului echipa pregateste duelul de joi din Challenge Cup.

CITESTE SI: Lucrarile de pe strada Gh. Lazar din Timisoara, facute ilegal? Plangere penala pe numele primarului Dominic Fritz si a vicelui Ruben Latcau 

Este cea mai lunga deplasare din istoria echipei banatene, care va juca in Insulele Azore, in Oceanul Atlantic, o „provincie” a Portugaliei. Lusitanele au castigat doua duble ca sa ajunga in optimi, in timp ce banntencele au ajuns aici dupa o dubla dramatica cu puternica formatie din Ankara.

Incepe primavara… europeana pentru CSM Lugoj care a plecat in lungul drum spre Insulele Azore, mai precis in Ponta Delgada, unde vor avea primul joc oficial al acestui an. Acolo vor ajunge undeva aproape de miezul noptii, dupa ce au plecat la ora 5 dimineata de la Timisoara. Meciul din optimile CEV Challenge Cup este programat la ora 23.30, ora Romaniei, joi 12 ianuarie”, este mesajul clubului.

CSM Lugoj va evolua apoi in campionat ca saptamana viitoare sa fie gazda in returul partidei cu echipa portugheza.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.