Noutati :

3 drumuri judetene din Timis, gata reabilitate in aceasta luna. Pentru ce alte sosele CJT vrea sa ia 40 milioane de euro, bani europeni?

9 noiembrie, 2016 - 01:52 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Trei drumuri din judetul Timis vor fi receptionate chiar in aceasta luna de catre conducerea Consiliului Judetean. Lucrarile de reabilitare au inceput inca din mandatul trecut, iar acum s-au incheiat.

CITESTE SI: Povestea din spatele teribilei crime pasionale care a zguduit Timisoara! Cum a ajuns fata de 18 ani sa-si omoare iubitul? VIDEO! 

Este vorba despre DJ 591C Sacalaz – Sanmihaiu Roman (5,5 km), DJ 592b Sipet – Folea (4,35 km) si DJ 681 Dragsinesti – Fardea (6,3 km).

Cele trei drumuri au fost reparate exclusiv din bani de la Consiliul Judetean Timis. In total, au fost alocati aproape 20 milioane lei, la care se adauga TVA.

Mai e o lucrare, cea de la Semlacu Mare – Ferendia pe care putem sa o receptionam in acest an, insa doar parte din lucrare, in ceea ce priveste asfaltarea. Receptia finala se va face in anul 2017„, a declarat Roxana Iliescu, vicepresedintele CJ Timis.

CITESTE SI: Imagini revoltatoare! Copil la volan pe o sosea din Timis!? VIDEO!

De asemenea, Consiliul Judetean Timis are in vedere depunerea de proiecte pentru a atrage bani pentru alte trei tronsoane de drumuri. Este vorba despre modernizarea drumului judetean Foeni – Giulvaz – Peciu Nou, modernizarea drumului Carpinis – Biled – Satchinez – Barateaz – Gelu – limita judetul Arad si largirea la patru benzi a drumului de la Giarmata, care leaga Timisoara de Autostrada.

Proiectele de la primele doua drumuri vor fi depuse pe sesiunea I, pe POR, iar cel privind largirea la patru benzi va fi depus pe sesiunea a II-a„, a declarat Iliescu.

CITESTE SI: Cea mai importanta lucrare de la Jiul, in Timisoara! Cum se construieste bolta de beton de la baza pasajului de cale ferata? FOTO!

Pentru cele trei drumuri vor fi depuse cereri pentru atragerea a 40 milioane de euro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...