25 milioane de euro, bani europeni, tinta CJT pentru reabilitarea a doua drumuri importante din Timis

TIMISOARA. 25 de milioane de euro, atati bani spera cei de la Consiliul Judetean Timis sa atraga de la Uniunea Europeana pentu reabilitarea a doua drumuri judetene.

CITESTE SI: Acum in paragina, un simbol al orasului Timisoara ar putea reveni la frumusetea de altadata 

In luna noiembrie a anului trecut Consiliul Judetean Timis, condus de actualul premier Sorin Grindeanu, anunta depunerea la ADR Vest a doua proiecte de reabilitare a doua drumuri judetene. Este vorba de drumul judetean Parta – Peciu Nou – Foeni si Carpinis pana la iesirea din judet prin Gelu – Varias, spre intrarea in judetul Arad.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Se RIDICA iarasi masinile la Timisoara. Insa, dupa noi reguli 

Proiectele au fost retrase de CJT, de la ADR Vest, din cauza unor neconformitati si urmeaza sa fie redepuse pana la sfarsitul acestei luni.

CITESTE SI: ‘E mort, cine sa mai cumpere apartamente?’ Orasul cu cele mai ieftine locuinte din Romania e in Banat 

Se lucreaza la proiecte, avem termen pana la sfarsitul lunii februarie sa le redepunem la ADR. Au aparut modificari, au aparut si anumite probleme din punct de vedere al suprafetei de teren. Totul se reglementeaza si proiectele vor fi depuse in termenul stabilit. Sper sa nu fie probleme. Aceste drumuri sunt in cadrul unor hotarari ale Consiliului pentru Dezvoltare Regionala Vest (CDR Vest), din care face parte toate cele patru judete din Regiunea 5 Vest. Nu se «incaleca» de a veni alt judet si a depune in locul nostru. Trebuie insa sa ne miscam repede, pentru ca suntem un pic intarziati. Sper cat mai repede sa semnam contractul de finantare”, a spus Calin Dobra, presedintele CJT.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.