Noutati :

20 de ani de invatamant la distanta, aniversati la Universitatea Politehnica Timisoara

4 octombrie, 2018 - 09:39 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Universitatea Politehnica Timisoara organizeaza aniversarea a 20 de ani de la infiintarea Centrului de ID/IFR si e-Learning – CeL (denumirea initiala a fost Centrul Regional de Studii in invatamant la Distanta – CSID), care va avea loc in zilele de 5 – 6 octombrie 2018.

Cu aceasta ocazie vor fi organizate o serie de manifestari:
– Vineri 5 octombrie 2018, ora 10:00 – 13:00 – International Conference on eLearning in Central and Eastern Europe, sala Auditorium, Centrul de conferinte UPT;
– Vineri 5 octombrie 2018, ora 15:00 – Aniversarea a 20 de ani [email protected] – (CeL 20 years Ceremony – [email protected]), sala Auditorium, Centrul de conferinte UPT;
– Sambata 6 octombrie 2018, ora 8:00 – Deschiderea anului universitar 2018-2019 pentru studentii anului I de la invatamant la distanta si invatamant cu frecventa redusa, sala Auditorium, Centrul de conferinte UPT;
– Sambata 6 octombrie 2018, ora 10:00 – intalnirea absolventilor de la invatamant la distanta – CeL Alumni Party, sala Auditorium, Centrul de conferinte UPT.

La acest eveniment sunt invitate sa participe toate promotiile de la toate cele patru specializari: Tehnologii si Sisteme de Telecomunicatii (fost Tehnologii Audio-Video si Multimedia), Informatica, Comunicare si Relatii Publice, Tehnologia Constructiilor de Masini.

Studenti din toata tara au absolvit cursurile CeL. Unii sunt din Timisoara, altii au strabatut Romania din celalalt capat al ei. Absolventii sunt parte din sufletul oricarei institutii de invatamant, ei contribuie la consolidarea si cladirea viitorului CeL. in cei 20 de ani de activitate, mii de cursanti au absolvit, in cadrul CeL, fie programe complete de studii universitare, fie cursuri de formare, perfectionare sau specializare.

CeL a fost infiintat in anul 1998 sub denumirea Centrul de Studii in Invatamant la Distanta, in cadrul programului Phare Multi-Country, cu scopul de integrare functionala in reteaua trans-regionala de centre de studii in invatamant deschis la distanta din Europa Centrala si de Est. in acesti 20 de ani CeL a initiat, promovat si gestionat invatamantul la distanta in universitate, a creat si a gestionat Campusul Virtual al UPT si a dezvoltat activitati de cercetare si implementare in eLearning si blended learning, mobile learning, a promovat resursele educationale deschise (OER), educatia deschisa, a dezvoltat UniCampus ca primul MOOC (Massive Open Online Courses) universitar din Romania pentru cursuri online, gratuite si deschise.

Mai multe informatii, pe elearning.upt.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...