2 firme vor contractul de 100.000 de euro ca sa modernizeze Infocentrul Turistic al Primariei Timisoara

TIMISOARA. Cu mai putin de o luna inainte de evenimentul de deschidere a programului Timisoara Capitala Europeana a Culturii, primaria a initiat demersurile pentru pornirea lucrarilor de renovare si modernizare la Infocentrul Turistic de pe strada Alba Iulia.

CITESTE SI: Solutia de rezerva a CJT pentru largirea drumului din Dumbravita, daca Primaria Timisoara nu cedeaza stalpii pentru troleibuz: in loc de 4 benzi de circulatie, vor fi 3. Decizia finala, intr-o ultima sedinta mediata de ADR Vest

Vorbim de locul aflat in plin centrul orasului in care turistii care vor veni sa viziteze Timisoara pot obtine
informatii, harti, pliante, pot solicita tururi ghidate ori participa la diferite evenimente culturale de mai mica amploare.

Reprezentantii Primariei Timisoara pun la bataie peste 100.000 de euro ca sa reamenajeze cele doua spatii aflate la parterul Palatului Culturii, ce insumeaza 150 mp, in care vor putea fi organizate si prezentari si expozitii de mici dimensiuni.

 

Conform planurilor, se va proceda la recompartimentari, pardoseala va fi inlocuita cu microciment, tavanul actual va fi inlaturat si se vor curata tencuielile, se vor scoate in evidenta si pastra vopselurile si tencuielile originale, se vor monta panouri fonoabsorbante suspendate, se moteaza calorifere si clime, se refac instalatia electrica si sistemul de iluminat, se zugraveste.

Totul ar trebui sa fie gata in 2 luni.

Primaria Timisoara a postat un anunt in SEAP pentru gasirea unei firme careia sa-i incredinteze direct lucrarea pentru 487.329 lei fara TVA, adica putin peste 118.000 de euro cu TVA. La termenul limita pentru depunerea ofertelor s-au inscris doua firme, iar acestea au intrat in evaluare.

La randul sau, Consiliul Judetean Timis, prin Muzeul Banatului, are o licitatie in desfasurare pentru a amenaja Infocentrul Turistic din Bastionul Theresia. 3 firme si-au depus ofertele, aflate inca in evaluare.

CITESTE SI: 3 firme vor sa amenajeze cel mai frumos centru de informare turistica din tara la Timisoara, in Bastionul Maria Theresia. Foto

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Neo spune:

    800 euro pe mp !

  2. Step by step spune:

    Treceti sub jurisdicția temporara a I.C.T. wc-ul public din vecinatate (ptr 1 luna) si aveti cei 20.000 Euro ptr reparatii.