2 bazine de inot, o sala multifunctionala, terenuri de tenis cu nocturna, dar si pentru alte sporturi, parc si 100 de locuri de parcare. Pot incepe lucrarile la primul complex sportiv de cartier la Timisoara. A fost semnat contractul

TIMISOARA. Dupa ce 8 firme s-au inscris la licitatia pentru Complexul Sportiv din Calea Lipovei si a fost desemnat castigatorul la finele lunii octombrie, lucrarile pot incepe. A fost iscalit contractul cu constructorii.

CITESTE SI: Bataie de joc pe o strada din Timisoara. Se surpa trotuarele in fundatia unui bloc ce se va ridica la doar 4 metri de un altul. Acuzatii grave in santierul care afecteaza proprietatile vecinilor. Foto si video 

Firmele Bauerhof Agrobanat si Constructim, in echipa, vor amenaja complexul. Valoarea estimata a fost de 20.733.052 lei, insa proiectul a fost adjudecat la 20.656.104 lei, adica aproximativ 5 milioane de euro.

In complexul din Calea Lipovei urmeaza sa fie ridicata o cladire ce va cuprinde o sala de sport multifunctionala, un bazin acoperit, o sala de fitness, doua saune, doua vestiare, doua sali de dus, doua grupuri sanitare. De asemenea, in zona urmeaza sa fie amenajat un bazin de inot descoperit, doua terenuri de tenis pe tartan, cu nocturna, un teren pentru handbal, baschet si minifotbal, o zona de fitness in aer liber si un turn de escalada, un parc cu banci, foisoare si standuri de joaca pentru copii, dar si o parcare de 102 locuri.

Iata lista amenajarilor din zona Silistra, cartier Lipovei!

• 1 clădire S+P+2E, cu o amprentă la sol de 2.254 mp și o suprafață construită de 3.776 mp, care găzduiește:
– 1 bazin de înot acoperit
– 1 sală de sport multifuncțională (arte marțiale, box, lupte, gimnastică, dans sportiv, aerobic, etc.), cu tribune
– 1 sală de fitness
– 2 saune
– 2 vestiare
– 2 săli de duș
– 2 grupuri sanitare
– dependințe diverse
• 1 bazin de înot în aer liber
• 2 terenuri de tenis pe tartan, cu nocturnă
• 1 teren trivalent (minifotbal, baschet, handbal) pe tartan, cu nocturnă
• 1 zonă de fitness în aer liber, cu turn de escaladă
• 1 parc, cu bănci, foișoare și standuri de joacă pt copii
• 1 parcare cu 102 locuri

Complexul sportiv ar trebui sa fie gata intr-un an.

CITESTE SI: Porneste santierul pentru amenajarea celor doua noi strazi din centru, intre Aradului si Popa Sapca, la Timisoara. A fost semnat contractul

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. Dominik Spritz spune:

  Nu are legătură cu Fritz, El inca gândește

 2. bau bau spune:

  Noroc că nu a semnat contractul vopsitul, că iar nu erau bani, după mintea rară al lui Fritz Witz Figur !

 3. Gheorghe spune:

  Spritul și bau o să facă icter in ăștia patru ani! Aferim.

  • bau bau spune:

   Tu nu ai numai nume de idiot, tu așa te-ai născut ! Numai un psihopat ca tine sar băşica dacă cineva ar face ceva care ti-ar îmbunătăți calitatea vieții !

 4. Alex spune:

  Ai lasa vrajeala! Nu a plecat Robu? Sau? Si Fritz mere pe urmele lui? Laudati-va la sfarsit, cand predati lucrarea!

 5. Jack spune:

  Bai neamtule, de ce ai oprit proiectul cu parcarea??? Ca o zi ai venit cu bicicleta si de atunci nu te dai jos din masina! Si noi unde parcam papagalule?

 6. Ion spune:

  Trebuie făcut și un aeroport pentru porcii zburători.

 7. Ce chestie spune:

  Dacă rămânea vopsitu la primărie erau bani doar pentru studii de fezabikitate si prefezabikitate. Adică doar pentru hârtii.