11 tone de deseuri adunate de pe soselele din Timis in cadrul campaniei Consiliului Judetean. Echipele de curatenie aproape luate la bataie de nesimtiti ce aruncau gunoaie in zone deja salubrizate. Foto si video

TIMIS. Peturi de plastic, doze de bere, ambalaje de carton, saci de plastic sau din hartie, au fost doar cateva tipuri de deseuri stranse de echipele Consiliului Judetean Timis in cadrul campaniei de salubrizare organizate pe drumurile din judet in aceasta toamna.

CITESTE SI: Aproape 100 de amenzi date de politisti celor care refuza sa poarte masca ori au plecat de acasa noaptea, la Timisoara 

In trei saptamani echipele de curatenie au strans nu mai putin de 11 tone de gunoaie. Deseurile au fost adunate si cu ajutorul primariilor, dar si al timisenilor care au facut sesizari de fiecare data cand au vazut resturi pe marginea drumurilor judetene sau in unele parcari si au semnalat acest lucru.

Au fost stranse gunoaie de pe 518 kilometri din totalul celor 1300 de kilometri de drum din administrarea Consiliului Judetean.

In cadrul campaniei, o companie a facut si o donatie de 10 seturi a cate 150 de saci menajeri, cu o capacitate de 160 de litri.

In cadrul campaniei de curatenie au fost inregistrate si incidente. Echipele CJT au descoperit nesimtiti care aruncau gunoaie in zonele in care deja se facuse curatenie.

In timp ce echipele CJ Timis adunau deseurile abandonate pe marginea drumurilor judetene, doi cetateni au venit sa arunce saci intregi de gunoaie chiar in locatiile curatate. Unul a fost surprins intre Peciu si Giulvaz si altul intre Ciacova si Jebel. In cadrul aceleiasi campanii, membrii unei echipe CJ Timis aproape au fost luati la bataie, dupa ce au atras atentia unor persoane intr-un caz asemanator celor prezentate mai sus„, au transmis reprezentantii Consiliului Judetean Timis.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...